Welkom op de Camping Cosplay Meet website! 

 

CCM11 is van vrijdag 20 t/m vrijdag 27 juli 2017 op camping De Wolfskuil in Ommen. Meer over de locatie is te vinden bij Camping in het menu. 

 


24 augustus 2016 ~ CCM10


 

Tijdens Abunaicon organiseert de Camping Cosplay Meet een event! We hebben namelijk de eerste escaperoom op een con! Kom kijken of jij met je vrienden kan ontsnappen uit Escape Abunai!! Ook hebben we een losse puzzel waar je een weekticket voor de CCM mee kan winnen! Hopelijk zien we jullie daar!

 


29 juni 2016 ~ Het is bijna zover!Ook dit jaar gaan we op de CCM weer een Magic the Gathering sealed tournooi houden! Ditmaal met de nieuwe Eldritch Moon set. De kosten voor deelname bedragen 15,- per keer voor 6 boosters. Laat hier http://goo.gl/forms/QQW0gobRhCSHNHt72 even weten of je mee wil doen zodat we genoeg boosterboxen kunnen meenemen.

Hiernaast loopt onze ticket verkoop ook erg goed, de weektickets zijn bijna uitverkocht! Houd er rekening mee dat als de week en overnachtingstickets in de webshop uitverkocht zijn, het ook niet mogelijk is om tickets op de CCM zelf te kopen!

 


28 juni 2016 ~ Het is bijna zover!Nog een paar dagen voordat de ticket verkoop sluit, en de weektickets gaan hard! We hebben dit jaar besloten een kleine cosplay competitie te houden, de Camping Cosplay Compo!

Nu hebben wij voor de zaterdag een speciale aanbieding! Kom je in cosplay, om bijv. foto's op onze mooie bosrijke locatie te maken, dan krijg je een dagticket voor maar 5 euro! Je kan een leuke meet houden met cosplayers en op de foto gezet worden door onze fotografen, altijd leuk!

Er is een toiletgebouw waar je je kan omkleden, en je kan je spullen eventueel bij de staff brengen zodat het ergens staat waar niemand bij kan.

 


16 juni 2016 ~ Het is bijna zover!


 

Over iets meer dan een maand is het al zo ver! De volgende editie van de CCM! Wij zijn druk bezig om de laatste dingen af te ronden, en hebben er al erg veel zin in. We hebben nog een aantal leuke dingen die we met jullie willen delen!

We houden dit jaar een Secret Santa! Je geeft je hier voor de CCM aan op via deze link http://goo.gl/forms/LcWKP94Tedy3qEbz2, en hier koppelen we je een week voor de CCM aan een andere deelnemer. Je moet hierna voor 5 euro aan kleine cadeaus kopen voor degene aan wie je gekoppeld bent. Let wel op, het moet natuurlijk wel geheim blijven voor wie je iets moet kopen! Meer uitleg hierover staat in het opgeefformulier.
 
Ook is er zaterdag al een groep cosplayers die een meet organiseert op de CCM, wil je ook foto’s van je cosplay op onze mooie locatie in het bos? Kom dan vooral zaterdag langs. Er is een toiletgebouw waar je je kan omkleden, en je kan je spullen eventueel bij de staff brengen zodat het ergens staat waar niemand bij kan.

Naast deze dingen willen we even vertellen dat er een kleine wijziging is, dit jaar zijn onze bezoekers welkom vanaf 16:00. Dit houdt in dat je niet eerder kan worden afgezet of gaan staan wachten voor het hek, zoals voorheen wel mogelijk was. Voor deze tijd zijn wij namelijk, samen met de gophers die willen helpen opbouwen nog druk bezig met de opbouw, en gebruiken wij zelf deze ruimte.

 


2 november 2015 ~ Webshop geopend!


 

Lieve dames en heren, jongens en meisjes. Het is weer de tijd van het jaar dat je vanuit het woonkamerraam zuchtend naar buiten kijkt, en denkt, waar is die mooie zomer toch gebleven?

Toch hoef je niet somber met je avond verder te gaan, want vanaf heden is onze webshop weer geopend en kan je alvast tickets voor Camping Cosplay Meet 8 kopen, om de zomer van 2016 tot een topzomer te maken!

Met veel tickets in de webshop,

Veel liefs,

CCM Staff.

 


2 juli 2015 ~ Webshop is gesloten


Vanaf vandaag is de webshop gesloten. Tickets zijn vanaf vandaag alleen nog aan de deur verkrijgbaar. Weektickets kosten 90,- en dag+nachtticket 15,-.

 


23 juni 2015 ~ Sponsoren


Wij willen onze sponsors Howling Riot, AniWayDe Fantast & Roderick (auteur van Pindakaas en Sushi) graag bedanken voor de leuke prijzen die door hen zijn gesponsord!

 


18 juni 2015 ~ Webshop gaat binnenkort sluiten


Let goed op, want over een maand begint te CCM alweer!

De kaartverkoop online zal sluiten op 1 juli, hierna zijn de tickets alleen nog te koop op de CCM zelf.

De prijzen ter plaatsen zijn als volgt:
Week ticket: 90 euro...
Overnachtings ticket: 15 euro
Dag ticket: 8 euro.


12 januari 2015 ~ Prijzen gaan binnenkort omhoog


Het heeft even geduurd… Maar de website doet het gelukkig weer!

Na uitgebreid onderzoek zijn we erachter gekomen dat onze website is aangevallen vanuit de ruimte. Via een satellietlink zijn ze onze webserver binnengedrongen en hebben ze onze website onbereikbaar gemaakt. De aliens dachten op deze manier onze CCM7 missie deze zomer te kunnen saboteren.

Natuurlijk laten we de aliens niet zo makkelijk winnen. De CCM crew heeft alles op alles gezet om de website te redden uit de handen van de aliens. We hebben ons verzameld op het hoofdkantoor en zijn het gevecht met de aliens aangegaan. Na een lange strijd hebben we de website weer kunnen veroveren. De website ligt weer in onze handen en is weer open voor iedereen.

Vergeet dus niet dat de prijzen per 1 Februari worden verhoogd.

 

Week ticktet: 80 euro
Dag + nacht ticket: 12 euro
Dag ticket: 5 euro

 


21 augustus 2014 ~ Foto's CCM6 staan online


De foto's van CCM6 staan online. Neem snel een kijkje op onze foto pagina!

Heb je zelf nog foto's van CCM6 die je graag wil delen? Neem dan contact met ons op.

 

 


20 augustus 2014 ~ Nieuwe website


Bij een nieuw thema hoort natuurlijk ook een nieuwe website!

We zijn op dit moment nog druk bezig met het aanpassen van de website, excuses voor het ongemak.

 


14 augustus 2014 ~ CCM7 komt eraan!


CCM6 is nog maar net achter de rug, en de staff is alweer druk bezig met de voorbereidingen van de 7e editie! CCM7 zal wederom plaatsvinden op Camping De Wolfskuil, Ommen. CCM7 is van vrijdag 17 juli t/m vrijdag 24 juli.

Tickets zijn vanaf Abunai 2014 (vr 28-zo 30 aug) beschikbaar. Wij staan op Abunai voor het beantwoorden van vragen en voor ticketverkoop. Hopelijk tot dan, en uiteraard tot op CCM7!