Events op CCM10!

Tijdens de CCM worden er verschillende leuke events georganiseerd. Een kleine greep uit de events vind je hieronder.

Water spellen:

  • Sponsdoorgeefspel
  • Water Battle Royale
  • Flesjesvoetbal
  • Skippybal race

Filmavond:

Ook dit jaar houden we weer een gezellige anime/filmavond.

BBQ:

Alle weekbezoekers kunnen dit jaar gratis meedoen aan de CCM BBQ!

Speurtocht:

Speurtocht door het bos bij de camping. Dit spel speel je in teams van 3 á 4 personen.

Levend Stratego:

Levend Stratego is hét ultieme buitenspel. Het is jagen op anderen, de vlag verdedigen, sluipen en tactisch denken en samenwerken.

Weerwolven van Wakkerdam:

Het dorpje Wakkerdam wordt door weerwolven geteisterd. Elke nacht wordt één van de burgers verslonden. De burgers besluiten hier wat aan te doen en komen dagelijks bij elkaar om de weerwolven te ontmaskeren. Het overleg zindert van spanning, want het is zeker dat de weerwolven zich tussen de aanwezigen bevinden! Niemand is te vertrouwen, dus pas op met het bekendmaken van je verdenkingen. Voordat je het weet leg je zelf het loodje!

 Noodleslurp:

Een noodleslurp-competitie! Aan het begin van het evenement krijgen alle deelnemers een bakje noodles en moeten dit zo snel mogelijk opeten.

Spooktocht:

We gaan een echte spooktocht houden door de bossen van de Wolfskuil, waar de oude legendes tot leven komen en de geesten rond dwalen om ongelukkige wandelaars te voorzien van een nieuwe nachtmerrie.

Ice Eating Contest:

Wie heeft als eerste zijn ijskoude ijsco op?

 Name that tune!/Anime quiz:

De Name that Tune wordt dit jaar samengevoegd met de anime quiz, de spelers worden in een aantal teams opgesplitst en moeten vragen beantwoorden over anime. Binnen de quiz wordt gebruik gemaakt van vragen over series, muziek, karakters enz. Met andere woorden alles wat met anime te maken heeft.

Smokkelspel:

Bij het smokkelspel, ook wel douanespel genoemd, worden alle spelers verdeeld in twee groepen die de strijd tegen elkaar opnemen om belangrijke informatie naar hun eigen basis te smokkelen.

De spelers vertrekken voor de start naar de basis van hun tegenstanders, hier besluiten ze wie de douane speelt. Deze krijgen visueel iets bij zich zodat ze herkend kunnen worden als de douane en verplaatsen zich temidden van het speelveld (de omvang van het speelveld wordt voorafgaand verdeling van de groepen verteld). De bedoeling is dat je de belangrijke informatie (fruit briefjes) naar je eigen basis verplaatst, verschillende briefjes zijn verschillende aantal punten waard en elke speler mag maar 1 briefje meenemen en zo de douane op een dwaalspoor te zetten...
Als de speler onderweg getikt/gepakt wordt door de douane van de tegenstanders moet deze zijn/haar briefje afstaan. Dit gaat zo een aantal minuten door totdat er een signaal volgt en iedereen zich naar zijn/haar eigen basis verplaatst.

Magic the Gathering:

Magic the gathering wordt in draft gespeeld, mensen moeten hun eigen 3 boosters meenemen (Laatste set).